lzj2Hej

Jag heter Lina Zacha, 33 år, andligt öppen hästtränare, författare och konstnär. Entreprenör. Driver två företag.

Jag älskar kommunikation och energiflöden, vare sig det är mellan människor, djur eller i naturen. Det finns en magi i mötet, i utbytet, i berättandet av varje individs subjektiva upplevelse som fascinerar mig. Om det ekonomiska systemet skulle krascha, eller om jag inte skulle behöva vara en del av det, skulle jag fortsätta göra det jag gör idag.

 

 
Autentisk Hästkommunikation
Mitt företag i vilket jag håller kurser, driver en onlineskola och inspirerar hästar och människor att överträffa sig själva.

Studio Zacha
Här lägger jag upp mina akrylmålningar

Brightmare Productions HB
Mitt andra företag som jag driver tillsammans med Barbro Lagergren, inriktat på böcker, resor och andra gemensamma projekt.

Hej och välkommen!

linazacha.com är bloggen för dig som vill in under ytan, du som söker mer medvetenhet och kärlek i världen.
Jag skriver om hästar, livsfilosofiska ämnen och vidden av att kommunicera autentiskt.

Följ bloggen

Follow

Följ mig på Facebook

Följ mig på Instagram