Okt 21 2016

Om hästen blir lydig har jag misslyckats

Frihetsdressyr har blivit det nya svarta och youtube svämmar över med filmer som visar flashiga trick och exceptionell lydnad. En del filmklipp är fantastiska och vackra, andra får mig att känna olust. Min facebookgrupp Frihetsdressyr & Trickträning har i skrivande stund över 4200 medlemmar och ökar varje dag. Det som förut bara kunde ses på cirkus och filminspelningar i Hollywood har nu blivit mainstream. På gott och ont. För en del utövare öppnas en ny värld med ett nytt sätt att se på hästen. Men för många öppnas en ny värld full

OR
OR

Leave a Reply

2 Comments on "Om hästen blir lydig har jag misslyckats"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Marja
Guest

Blogga gärna varje dag, Lina! En tilläggsfråga till oss alla: kräver jag att mina bästa vänner alltid ska lyda mig?

Sunniva Lindh
Guest

Jag är så glad att du skrev detta! Så välbehövt just i denna tid av det nya modet att träna trick och ha hästen lös, vilket som du säger är en helt annan sak än att hästen är FRI. Blev riktigt rörd när jag läste <3