Jul 04 2016

Hur många fel har din häst?

headKänner du dig stolt, kompetent, vacker, tillräcklig och perfekt som du är?
Om inte, varför inte? Möjligen för att du fått höra upprepade gånger, direkt eller indirekt, att du borde vara något annat än vad du är. Du borde vara smalare, smidigare, tuffare, starkare, mer verbal, mindre verbal. Du har fel frisyr, du går konstigt, ditt skratt är fult. Du borde aktivera dig mer, eller du borde lugna ner dig. Om du bara kunde vara mer som din bror / mamma / arbetskompis.

När

OR
OR

Leave a Reply

1 Comment on "Hur många fel har din häst?"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Malin
Guest

Vilken bra blogg! Läst lite på din sida också och gillar ditt sätt att tänka och förmedla dina tankar! Känns som ett hälsosamt tankesätt och personlighetsutvecklande. Ska åtgärda min ekonomi framåt hösten så kanske jag har råd för din onlinekurs! 🙂 Tills dess följer jag din blogg!

Ha det bra!