tigereyeAnvänd sommaren till något underbart: förbättra relationen till din häst, väx som människa och förkovra dig i Autentisk Hästkommunikation – hästfilosofin som baseras på personlig utveckling, mjukhet, positiva metoder och lekfullhet! På måndag 30 Maj är det ny kurs-start i Lina Zachas Onlineskola, där du får en bred teoretisk och filosofisk plattform att utgå ifrån i din hästvardag. Anmälnings-deadline: Måndag kl 22.00

Så här säger ett par av de över 200 deltagarna:

”Mycket lärorikt och tänkvärt. Just vad jag behöver just nu. Läser texterna om och om igen. Känner ett lugn som kommer och ett varande som jag sedan länge glömt bort. Tack!”
– Eva

”TACK för den här kursen! Vilka resa det har varit för mig… och nu ska jag faktiskt starta ett varv till för det är så mycket som snurrar i huvudet. Min häst är mycket nöjd med sin ”nya” matte!”
– Tove

”Jag så tagen över denna fantastiska kurs. Det är så stort. Har inga ord. Lite chockad är jag. Det kommer ta tid för mig, jag hittar vägar jag tidigare inte vågat gå på. Känner mig så stolt, att kunna låsa upp inifrån, inte vänta på någon annan som skall godkänna mig och släppa mig fri från fängelsehålan. Men nu händer det grejer, så mycket på alla plan!”
– Marie

”Det är skönt att hitta till den platsen inom sig där man känner en genuin acceptans för den man är. Jag tycker att det hjälper att vara en del av ett sammanhang. Är glad och tacksam över att jag har ett nätverk med likasinnade. Den här kursen var en riktig milstolpe. Det är så skönt när någon sätter ord på det som cirkulerat i ens tankar.”
– Christina

Läs fler referenser och info om grundkursen Hästens Autentiska Visdom här:
http://autentisk.nu/produkt/hastens-autentiska-visdom/

Överblick över Onlineskolans alla kurser: http://autentisk.nu/onlineskolan/

Kurs-shopen: http://autentisk.nu/shop/

Varmt Välkommen

Lina Zacha
Följ

Lina Zacha

Tränare, kommunikatör, författare at Authentic Horse Communication
Lina Zacha bloggar om hur vi kan hitta tillbaka till vårt autentiska jag och hur hästarna kan hjälpa oss med det.
Lina Zacha
Följ

Latest posts by Lina Zacha (see all)

Dela gärna det här inlägget: