Mar 04 2016

Vadå "kommunicera autentiskt" - vad innebär det?

jeni7Att sätta sig in i olika filosofier och träningsläror är inte det lättaste i en tid då det bara ploppar upp fler alternativ. Det är en djungel numera där var och varannan tränare har sitt eget koncept. På ett sätt kanske det var lättare förr, när en tränares koncept och system inte hade något direkt namn utan bara var knutet till tränarens person. Gillar man “Svea Svenssons” sätt att tänka kring hästar och träning så tränar man för henne. Enkelt.
Men, även om det alltid

OR
OR

Leave a Reply

1 Comment on "Vadå “kommunicera autentiskt” – vad innebär det?"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Klara Forsström
Guest

Studsar nästan på stället av glädje medans jag läser, du är så bra! Tacksam att du delar med dig av din kloka filosofi! 🙂