Mar 01 2016

7 enkla tips för att stärka relationen med din häst

vila1. Umgås med din häst istället för stallkompisarna
Efter att ha stått i några inackorderingsstall har jag noterat att det är mer regel än undantag att hästmänniskor ägnar tiden då de gör i ordning hästen inför ridpasset åt att prata med stallkompisarna. Ofta med höga röster då man står en bit ifrån varandra och borstar varsin häst. De pratar nonstop, ofta om något negativt som hänt under dagen. Sedan leder de ut sin häst till ridbanan och förväntar sig ett himmelskt pass, och kan inte alls förstå varför hästen inte är med dem.
Bryt

OR
OR

Leave a Reply

3 Comments on "7 enkla tips för att stärka relationen med din häst"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Eva Fallqvist
Guest

Så kloka och tänkvärda ord! Passar nästan i vilka nära relationer som helst.
/Eva

Lena Arnmarker Högberg
Guest
Lena Arnmarker Högberg

Det här tänker jag mycket på. Du beskriver det på ett väldigt bra sätt. Jag får verkligen kvitto på min sinnesstämning av min häst, det är både roligt och tänkvärt. Precis som du säger “var i nuet” det kan verkligen hästarna lära oss.
Lena

Eva
Guest

Superbra skrivet, kloka ord .