Nov 23 2015

Träningsresumé och motstånd

travEfter en dag med träningar brukar jag se tillbaka och studera den röda tråden. Trots den otroliga mångfalden hos mina elever, både vad det gäller raser, träningsinriktning och hästvana, så brukar det skönjas ett tema genom de olika privatlektionerna. Ett tema som inte är planerat från början utan som uppenbarar sig först på slutet när man kan studera vad alla hade gemensamt. Den gemensamma nämnaren för den här helgens träningar var Motstånd, vilket har varit jätteintressant för det är så långt mer komplext än vad man kanske först tänker.
Å ena sidan så

OR
OR

Leave a Reply

2 Comments on "Träningsresumé och motstånd"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Här är originaltexten hämtad ifrån, ni kan även läsa om Linas andra ekipage från helgen här!… […]

Johanna
Guest

Tack för att du delar