Okt 25 2015

Hästens själ

sonny

Vi kan inte prata om en djupare kontakt med hästen, utan att beröra det själsliga, andliga, spirituella. Det är ord som en del människor har svårt för att greppa, eller som kommit att betyda något konstigt som inte handlar om en själv.  Det saknas självupplevda referenser. En del människor kanske finner den andliga aspekten av vår existens i en religion, men hästarna har ingen religion. Deras andlighet, den naturliga andligheten som jag vill belysa, bara är. Den andligheten har inga konstlade attribut, den är autentisk och oskiljaktig från livet.

Det är inte lätt

OR
OR

Leave a Reply

1 Comment on "Hästens själ"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Urhästen ✿ En blommig häst
Guest
Många människor, som är skeptiska eller saknar erfarenhet av kommunikation eller som du skriver “andlighet”, brukar fråga mig; vad är det här för något? Vad står det för? Hur gör du och hur uppnår jag det här du pratar om som är så bra? På något vis tycker jag att du har hjälpt mig, efter det här inlägget, förklara det jag känner. Det är en inre resa att uppnå medvetenhet om sig själv, identifiera och kartlägga “Vem är jag? Vad formar mitt ‘jag’?” eller fånga stunder som nuet. Det är svårt att berätta, men att vara ovetandes stärker också dem… Read more »