Sep 29 2015

Den nakna trenden

lzt-Efter en lång era av utrustningsfanatism där man alltid verkar kunna hänga på hästen några remmar till, ett starkare bett, en till nosgrimma, en till inspänningstygel – och speciellt som lösning på problem – så har nu den nakna trenden vuxit sig stark. Intresset för frihetsdressyr och andra utrustningslösa inriktningar är på mycket stark frammarsch, något jag naturligtvis ser som mycket glädjande. Men jag vet också att det egentligen aldrig handlar om inriktningen, utan om människorna. Om människan inte ändrar sin inställning i grunden, blir det bara samma beteenden i en ny

OR
OR

Leave a Reply

5 Comments on "Den nakna trenden"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Johanna
Guest

Amen!

Hannah
Guest

Superbra inlägg 🙂

Emelie
Guest

Det värsta av allt är nog ändå 11-åringarna som lägger upp bilder där de själva ligger på marken med hästens hov på deras egen mage, för de “litar så på sin häst”, och “hästen skulle aldrig skada dem”. Bara för att få likes på instagram. Galenskaper!

Klara Forsström
Guest

Herregud Lina! Du sätter inläggen mitt i prick varenda gång! Så himla bra! 😀

Mea
Guest

Du är allt en klok tok du Lina! ☺