Feb 04 2015

Samtal med fuxen

fuxValacken betade fridfullt av sommargräset. Jag satte mig på en sten i hans hage. Det var en sådan dag, då jag gick runt på anläggningen med block och penna. Tog upp information från hästarna, träden, stallkatten. Lät pennan skriva allt som ville bli skrivet. Den ensamma fuxen brukade inte ha så mycket att förmedla, han var dämpad i allt han gjorde, höll sig för sig själv och inom sig själv.
Men så, när jag satt där på hans sten och andades in solen, dofterna, sommaren och grästuggande hästar, kom det.
Känslor, bilder och ord

OR
OR

Leave a Reply

3 Comments on "Samtal med fuxen"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
jessie
Guest

väldigt vacker och trevlig blogg och jag gillar både sättet du skriver på och vad du skriver om. Hamnade här av en slump men tänker absolut stanna som läsare Med vänlig hälsning jessica

Johanna
Guest

Men allvarligt vad är det här för fantastiskt blogg? Varje inlägg gör mig tårögd…